Ochrona Twojego doświadczenia

Lyndon Finance Limited oszuści lub obiecujący nowy broker


07 / grudnia / 21 Piotr Cieślik Goście: 1877 Ocena: ★★★★★

Broker Lyndon Finance Limited świadczy swoje usługi od początku 2000 roku.

Siedziba główna firmy -

Lyndon Finance Limited Company number 01698971.

15 St Botolph St, London EC3A 7BB, UK

Firma jest pod kontrolą lokalnego regulatora. Chroni to przed oszustwem brokera LyndonFinanceLimited.com.

Broker, zgodnie z informacją zwrotną, otrzymał pozytywne oceny od traderów za:

  • szacunek dla Twoich klientów,
  • szeroki wachlarz możliwości działania, które stale się poszerzają
  • poziom regulacji (zabezpieczenie przed faktem, że Lyndon Finance Limited przekręt jest)
  • wszelkie manipulacje elektroniczne z wejściem-wyjściem środków są tak bezpieczne, jak to tylko możliwe

 Oficjalny portal internetowy posiada dwie wersje językowe - rosyjską i angielską. Po pobieżnej analizie strony internetowej firmy możemy śmiało stwierdzić, że:

  • Lyndon Finance Limited broker szybko się rozwija i rośnie
  • notowania są istotne, wszystkie ceny odpowiadają rzeczywistości. Gwarantują to zaufani dostawcy płynności.
  • Wygodny projekt i nawigacja na oficjalnej stronie internetowej. Sama strona wykonana jest profesjonalnie. Wszystkie potrzebne informacje znajdują się w domenie publicznej.

Lyndon Finance Limited opinie

W szczególności użytkownicy chwalą firmę za dobre środowisko i program szkoleniowy. Zwraca się również uwagę na wygodę i przemyślaną strukturę serwisu. Z łatwością znajdziesz na nim wszystkie potrzebne informacje. Również użytkownicy doceniają poziom pracy podpory.

Warunki i rodzaje kont dla traderów

Istnieje sześć rodzajów kont o podobnych parametrach:

  • początkowy depozyt to tylko 250 euro. Ponadto użytkownikowi oferowane jest:
  • 9 głównych walut, ponad 25 instrumentów
  • Osobisty menedżer konta
  • 3 ubezpieczone transakcje
  • Handel mikrolotami
  • Stałe / zmienne spready
  • zajmie to już dwa tysiące euro. Jednak do powyższych dodaje się:
  • 2 rodzaje aktywów, ponad 50 instrumentów

Handel mikrolotami

  • Pożyczki od firmy
  • 4 ubezpieczone transakcje
  • Złoto - wpłata 5 tys.:
  • 3 rodzaje aktywów, ponad 200 instrumentów
  • 5 Ubezpieczonych transakcji
  • Ubezpieczenie konta
  • kaucja 10 tys:
  • 4 rodzaje aktywów, ponad 250 instrumentów
  • 10 ubezpieczonych transakcji
  • Bonus na koncie 50%

Program treningowy

  • 50 tysięcy euro:
  • 4 rodzaje aktywów, ponad 300 instrumentów
  • 15 ubezpieczonych transakcji
  • Premia 70%
  • Dostęp do funduszu rezerwowego firmy
  • Grupa sygnałów dla umów ubezpieczenia

Osobisty analityk

  • zalecana kwota to 100 tys. euro:
  • Nieograniczony dostęp do codziennych analiz rynkowych
  • Sygnały transakcyjne VIP

Ogólne warunki współpracy z firmą są następujące: Waluta - Euro;

Co handlowcy sądzą o warunkach współpracy z Lyndon Finance Limited - opinie

W kontekście współpracy handlowcy nie znajdują oznak, że broker Lyndon Finance Limited jest oszustem. Wręcz przeciwnie: większość opinii na temat firmy wyraźnie pokazuje, że brak prowizji i niewielki rozmiar depozytu w minimalnym typie konta ucieszy traderów, zwłaszcza początkujących.

Użytkownicy są również dobrzy w pisaniu o dodatkowych opcjach w postaci przypomnień, artykułów analitycznych, webinariów, materiałów szkoleniowych. Nie każda firma może zapewnić tak wysoki poziom usług. Można powiedzieć, że korzystanie z usług brokera będzie wygodne nie tylko dla początkujących, ale również dla tych, którzy na tym rynku pracują już od dłuższego czasu. Ponadto istnieje możliwość wypróbowania konta testowego. Zawsze możesz się do tego przyzwyczaić, nauczyć jak pracować w systemie iz terminalem, przetestować i przemyśleć osobistą strategię handlową.

Wpłata i wypłata środków:

  • Do uzupełnienia kaucji oferuje następujący zestaw narzędzi:
  • karty płatnicze Visa \ Mastercard
  • przelewy bankowe.
  • systemy płatności
  • Wypłata i przelew pieniędzy następuje na żądanie tradera i jest realizowany wyłącznie poprzez przelew bankowy na te same dane, z których zostało zasilone konto.

Opinia traderów dotycząca jakości wpłat i wypłat środków

  Nie ma uzasadnionej skargi, że Lyndon Finance Limited oszustwo. Wręcz przeciwnie, duża liczba recenzji jasno pokazuje, że firma jest przejrzysta i dokładna we wszystkich sprawach związanych z funduszami klientów.

Analizując komunikaty traderów, możemy stwierdzić, że jakość wpłat i wypłat środków przez brokera zyskała dobre recenzje.

Usługa wsparcia

Zakres dodatkowych usług świadczonych przez firmę jest nieco węższy niż zwykle oferują brokerzy. Z drugiej strony zawiera bardziej ważne zawodowo komponenty:

Darmowa edukacja;

  • doniesienia prasowe;
  • materiały analityczne;
  • notowania w czasie rzeczywistym;
  • kalendarz makroekonomiczny;
  • Wsparcie 24/7.

Strona internetowa firmy działa w języku angielskim, polskim i rosyjskim. Cała zawartość jest identyczna.

Opinie traderów na temat jakości wsparcia

Istnieje wystarczająca liczba recenzji w kilku językach, które pozytywnie oceniają pracę firmy z klientami. Handlowcy zwracają również uwagę na przyjemne programy partnerskie. Oceniając stosunek różnych opinii handlowców na temat firmy, możemy powiedzieć, że są one w większości pozytywne. Są punkty, które użytkownicy zaznaczają jako wymagające poprawy – na przykład brak popularnych systemów płatności. Ale być może zostanie to poprawione w przyszłości.

Głównie w Lyndon finance limited opinie mówimy o wysokim poziomie wsparcia, wygodnym sposobie wpłat i wypłat, warunkach handlu różnymi parami walut i innych niuansach handlowych. Nie sposób nie wspomnieć o częstym porównaniu z innymi firmami na korzyść Lyndon Finance Limited przekręt innych firm w tym przypadku jest argumentem przemawiającym za wyborem godnej firmy z jakością usług. Szybkość reakcji specjalistów na zapytania klientów, nawet w dni świąteczne (nie zbiegające się ze świętami wymiany), charakteryzuje się jako wysoka. Usługi konsultingowe Lyndon Finance Limited są również oceniane jako jakość. Dotyczy to zwłaszcza pracy z yjdbxrfvb.

Lyndon finance limited Oszuści na rynku Forex, jak ich zidentyfikować?

Najczęstsze oszustwa występujące wśród brokerów opcji binarnych, nieregulowanych brokerów CFD i kilku regulowanych brokerów CFD. Ludzie mówili, że oszustem może być tylko nieregulowany broker i mieli rację, ale w dzisiejszych czasach jest to trudniejsze, ponieważ jest wielu regulowanych brokerów, którzy kontynuują tego typu działalność ze względu na to, że regulatorzy przyjmują łapówki.

Co wyróżnia dobrego brokera?

Dobrzy brokerzy zwykle działają na dwa różne sposoby:

Po pierwsze, broker nigdy do Ciebie nie dzwoni, jeśli nie ma problemów z bezpieczeństwem, dokumentami i tak dalej.

W drugim przypadku broker zatrudnia agentów handlowych, którzy dzwonią do Ciebie, aby zmotywować handlowców do złożenia depozytu, a w przypadku menedżera konta, aby zmotywować Cię poprzez handel, dostarczając Ci aktualizacje rynkowe.

Który broker powinien być czujny?

  • Nie wyświetlają ostrzeżeń o ryzyku na swoich stronach internetowych.
  • Znajdują się w wątpliwych miejscach, na przykład na małych wyspach, na których rośnie zaledwie jedna palma (tylko rejestracja, w rzeczywistości ich tam nie ma).
  • Ponadto ważne jest, aby wziąć pod uwagę, że gdy broker jest kompletnym i całkowitym oszustwem, nie ma to nawet znaczenia, po prostu nigdy nie możesz wypłacić swoich środków.
  • Jedyne, czego chcemy, to aby Twoje doświadczenie było pozytywne, pamiętaj:
  • Jeśli stracisz pieniądze, może to być twoja wina.
  • Jeśli zarabiasz, to jest to również twoja zasługa.

Mając wszystko, co tutaj przeczytasz, jesteś gotowy do wykrywania oszustw i oszczędzania czasu, misja zakończona. Prawdą jest, że istnieją inne rodzaje oszustw, takie jak manipulacja platformą elektroniczną, gdzie ludzie mówią o polowaniu na stop lossy, ale dopóki wiesz, jak handlować, określasz prawidłowe rozmiary pozycji, unikasz twardych stop lossów, a także unikaj skalpowania, wszystko powinno być w porządku.

Komentarze 40

Szymon Błaszczyk 13.12.2021

Ten broker bierze wielki szacunek wśród handlowców. Czemu? Ponieważ został stworzony przez długi czas i nadal pracuje bez negatywnych historii. Bardzo ważne jest, aby rynek był niezawodnym brokerem, ponieważ lepiej pracujesz z przyzwoitymi brokerami, a nie z tymi, którzy mają podejrzaną reputację. Najczęściej handlowcy martwią się o zaufanie do swoich brokerów, a ten stres naprawdę wpływa na wyniki handlu. Jeśli jednak twój broker jest niezawodny, automatycznie pozbądź się tego problemu psychologicznego.

Rafał Jabłoński 14.12.2021

Ta firma oferuje handel okrągły, idealnie nadaje się do tych, którzy pracują w pełnym wymiarze godzin, takich jak ja. Mogę umieścić oferty w dowolnym momencie, nie muszę czekać na pewne godziny. Dobre wsparcie i tutaj mam ogromny zysk.

Piotr Bąk 18.12.2021

Zawsze otrzymuję niezbędną pomoc w handlu. Oba sygnały i usługi są świetne. Przyjazna obsługa klienta. Są dostępne i zakwalifikowane w tym, co robią. Stali się dla mnie bardzo dobrym brokerem. Pomogli mi radzić sobie ze stratami i nauczali tego, czego wciąż nie wiem.

Michał Mazurek 21.12.2021

Jeden z najlepszych partnerów handlowych, z którymi musiałem sobie poradzić. W tym momencie, kiedy wysyłam im wiadomość o wszelkich potrzebach handlowych, natychmiast odpowiadają i nazywają mnie. Nie ma też standardu i zawsze dają rentowną radę handlową.

Ernest Maciejewski 30.12.2021

Widzę poprawione wyniki handlowe miesięcznie. Jestem zadowolony z usług i upewniam się z nimi. Ich oprogramowanie naprawdę działa bardzo dobrze i jestem zadowolony z zysku. Zdecydowanie zapiszę je jako swój broker forex.

Leon Jakubowski 10.01.2022

Obsługa klienta zarządu. Są bardzo pomocni i przyjaźni. Za każdym razem, gdy dzwonię, zawsze dostaję niezbędną pomoc. To mój broker. Chociaż są bardzo spójne w świadczeniu doskonałych ofert i usług.

Piotr Kozłowski 14.01.2022

Dla mnie jest to nowy broker, więc nadal mam wiele lat doświadczenia, ale kiedy wydaje się całkiem nieźle. Naprawdę dobra obsługa klienta i wygodna platforma handlowa. Zapewniają przyzwoite warunki i wiele narzędzi do obrotu.

Miłosz Kamiński 21.01.2022

Doskonały forex brokera. Wyjście występuje płynnie. Używam tej usługi maklerskiej przez kilka miesięcy i jest niezmiennie dobra. Są do mnie dobrze, są bardzo profesjonalni i mają wysokie kwalifikacje w handlu forex. Jeden z najlepszych.

Nataniel Chmielewski 07.02.2022

Spędziłem dużo czasu, aby wypróbować konto demo, a następnie handlować z minimalnym depozytem, broker wydawał mi się dobrze, więc kontynuowałem handel. Nigdy mnie nie rozczarowałem, to świetne miejsce dla handlowców.

Leon Olszewski 12.02.2022

Broker jest dobry, nie było problemów z tą firmą. Wycofanie funduszy pojawia się szybko i bez problemów. Szybka i łatwa produkcja funduszy. Dobre usługi. Rentowni brokerzy.

Maurycy Nowakowski 14.02.2022

Zawsze dostaję wyjście na czas lub nawet przed datą ustaloną. Usługi też są dobre. Doskonały forex brokera. Używam swoich usług przez długi czas i jest zadowolony z wyniku handlowego.

Klara Krupa 19.02.2022

Wycofanie funduszy w prawie w czasie rzeczywistym. Wszystkie transakcje są przechodzące bez stresu. Uwielbiam handlować z tym brokerem. Zysk jest prawdziwy i usunięty. Nic strasznego, wycofanie funduszy jest proste i gładkie.

Roman Swierk 19.03.2022

W Lyndon finance limited Mam kilka lat. Ogólnie rzecz biorąc, charakteryzuję firmę. Normalne wykonanie, usługa jest całkiem. Zawsze wydawałem się bez pytań i problemów. Chciałbym tylko wniosek bez prowizji, aby było ... :)

Teofil Kapusta 20.03.2022

Wiele zalet dla mnie i myślę, że dla wielu innych handlowców. Czego nie powiedzieli, Lyndon finance limited od wielu lat i wszystko się rozwija i rozwijało się, I to jest pewny znak sukcesu.

Janusz Malinoski 24.03.2022

Chcę zwrócić uwagę na kilka słów o brokerze, w którym miałem konto od kilku lat. Podobnie jak Lyndon finance limited w kilku parametrach: 1 -Ood Płynność, 2 -Outdoor bez problemów, 3- Możesz nie tylko handlować, ale także inwestować w różne grupy oraz w transakcje innych handlowców. Dziękuję Ci.

Marcin Kiedrowski 10.04.2022

Lyndon finance limited DUŻY szacunek, pracuję od 2010 roku, podczas którego nigdy nie myślałem o zmianie brokera. I dlaczego wszystko mi tu odpowiada. Sprzedaż jest ustalona i można go zmniejszyć przez rybeite. Połączenie jest dobre, wykonanie jest normalne, czego jeszcze potrzebuje Trader. Tylko jego ręce, a firma zarobiła już ponad 20 000 w tym czasie. Dlatego włącz, powodzenia wszystkim!

Laurencjusz Koslowski 20.04.2022

Świetny broker, który jest w Kazachstanie. Dla mnie obecność firmy jest bardzo ważna. Postanowiłem nie pracować z brokerami dla siebie, którzy mają problemy z wnioskiem i przez bardzo długi czas. A w Lyndon finance limited wszystko jest natychmiast.

Gościsław Kopaszewski 24.04.2022

Jeśli nie jesteś pewien, nikt nie zmusza mnie do handlu żadnym innym brokerem, ale jeśli się zgadzasz, gra idzie zgodnie z podyktowanymi zasadami. Jeśli chodzi o warunki handlu - są one całkiem dobre, istnieją wystarczające premie i warunki, aby poważne podejście z dużymi inwestycjami.

Celestyn Michalec 25.04.2022

Plus Lyndon finance limited do uzupełnienia przez MTS. Komisja jest nieobecna, pieniądze natychmiast przychodzą na konto. I wygodne jest, że terminale MTS są teraz wszędzie, nie musisz posunąć się daleko. Ale wniosek bez prowizji tylko w sprawie portfeli elektronicznych ... Chciałbym być na karcie.

Kacper Zamorski 19.05.2022

Chcę powiedzieć tylko o Lyndon finance limited: wiele różnych narzędzi; Wygodne okna; Istnieje wygodna aplikacja mobilna; Istnieje kopiowanie i inwestycje; Wszystko działa wyraźnie; Plus rozsądne wsparcie techniczne.

Mirosław Rutecki 29.05.2022

Próbował zainwestować w Lyndon finance limited we wszystkie narzędzia. Przede wszystkim podobało mi się kopiowanie transakcji tych handlowców, które większość kopiuje większość. Nieźle jest inwestycja w Haytek Fund i bankowość. Zauważam, że powstrzymam się, aby zainwestować w fundusz kryptograficzny.

Olgierd Cebertowicz 02.06.2022

Pracuję z tym brokerem przez kilka miesięcy, wszystko, co jest garni, nie było problemów z wnioskiem i uzupełnieniem. Polecam wszystkim, aby przejść i przetestować!

Cyryl Musiol 05.06.2022

Udowodniony broker, ale bez ograniczeń do perfekcji, broker działa szczerze, stabilnie. Wybierając długą obecność na rynku z lat 90. Tak, istnieje wiele punktów, w których pięciu przywódców jest bardzo gorszych, ale w ciągu dwóch lat pracy nie było nierozwiązanych sytuacji - wsparcie jest niezwłocznie kontaktowe, pomagają wszystkim.

Anioł Lasek 11.06.2022

Chcę wyrazić swoją wdzięczność Lyndon finance limited za szybkie otwarcie konta. Przybyła do banku, dostarczyła wszystkie niezbędne dokumenty i otrzymała niezbędne konsultacje. Pomogli mi w rejestracji w aplikacji mobilnej Tradeernet, powiedzieli, jak z niej korzystać, pomogli w wyborze optymalnej taryfy.

Oskar Kujawski 11.06.2022

Pracuję z brokerem od ponad 4 lat otwartych i zamkniętych IIS, teraz drugiej :) odpowiednie taryfy. Wygodna i zrozumiała aplikacja mobilna. Pokazuje wyniki na dzień, w którym istnieją konta dla kilku brokerów, wszystkie opóźnienia podczas sprzedaży paniki na rynkach. Lyndon finance limited Zwykle jest przywracany szybciej.

Ludomił Maciolek 13.06.2022

Orghu przez Lyndon finance limited. Inwestycje były bardzo zaoszczędzone, gdy pieniądze były pilnie potrzebne. Ale ogólnie rzecz biorąc, nie radzę tego robić, nie jest to nic, co eksperci zalecają przechowywanie poduszki w sprawach awaryjnych. Żałuję, że następnie sprzedałem akcje, które teraz wzrosły o 120 procent ...

Fryderyk Bloniarz 21.06.2022

Handluję przez Lyndon finance limited 2 lata, przekroczyłem IPO - bardziej opłacalne było przeprowadzenie wszystkich transakcji na rynku wtórnym i otrzymywać wyższą alokację na IPO. Ich fundusz przyszłej branży również się spodoba, chciałem tylko dodać firmy technologiczne do mojego portfela

Krystian Poplawski 21.06.2022

Na rynku od 2016 roku. Początkowo menedżer mi nie odpowiadał, a firma zareagowała po prostu natychmiast, zapewniając mi szybszy pracownik. Nie powiedziałbym, że prowizje są wysokie, zainwestuję poważne kwoty, więc jakoś niezauważalnie dla mojego portfela.

Gaj Mondry 23.06.2022

Lyndon finance limited ma wszystko, aby zdobyć tytuł brokera nr 1 (przynajmniej dla mnie). Szybkie otwarcie konta, dostęp do dużej liczby dobrze znanych giełd, brak ograniczeń dotyczących ilości inwestycji, recenzje profesjonalnych inwestorów dla początkujących

Honorat Buchalski 30.06.2022

Jestem nowy w inwestycjach, podczas gdy samodzielnie kupuję papiery wartościowe, nie studiowałem jeszcze dokładnie gracza fundamentalnego. Kupiłem portfolio modelowania, jak dotąd byłem zadowolony. Zysk jest niewielki, ale stabilny (po prostu nie zainwestowałem dużo kwoty). Najprawdopodobniej zostanę z tym brokerem

Longin Prusak 15.07.2022

Ogólnie rzecz biorąc, wszystko mi odpowiada. Na binarie. Jedyne wskaźniki techniczne, które dodałbym.

Oskar Kujawski 20.07.2022

Naprawdę podoba mi się wysoka rentowność opcji, która jest również stała. W większości tych firm warunki płatności zmieniają się w zależności od zmienności podstawowego zasobu, ale tutaj jest w każdym razie na tym samym poziomie.

Polikarp Kedrowski 23.07.2022

Lyndon finance limited Najlepsze, jakie spotkałem, nie ma żadnych minusów, dają mi bardzo wygodny interfejs i najważniejszą wygodną aplikację, ponieważ handluję z telefonu, polecam wszystkim !!!

Gabriel Borsuk 24.07.2022

Normalny broker. Czasami wydawało mi się, że specjalnie rysują cytaty, sprawdzone z Lyndon finance limited plus minus zbiega się. Po pracy przez 20 lat i nie upadną, możesz zaufać.

Tymon Racki 28.07.2022

Dzień dobry, handluję tu od kilku lat, istnieje wiele zalet na innych platformach. Podoba mi się, że istnieje wiele zasobów, aktywne wsparcie.

Lubomir Janda 04.08.2022

Do tej pory obsługa klienta była doskonała

Olaf Cena 07.08.2022

Polecam tylko Lyndon finance limited ???? moim znajomym

Więcesław Kolanowski 24.08.2022

Przybył do tego brokera z zielonym nowicjuszem. Była tylko wiedza teoretyczna i brak doświadczenia w handlu. Na ile miesięcy byłem w stanie doskonale opanować sztukę handlu. Jest to głównie zasługa wsparcia technicznego brokera i dużej bazy materiałów szkoleniowych. Z jego własnego doświadczenia był przekonany, że wytrwałość i codzienna praca prowadzą do sukcesu w wyniku stu procent.

Tymon Witczak 26.08.2022

Jeden z najlepszych brokerów, których poznałem w Internecie. Mam dobre dochody, niedawno zrezygnowałem z pracy, ponieważ teraz dostaję 3 razy więcej pieniędzy.

Narcyz Siok 31.08.2022

Wsparcie działa na piątce, natychmiast odbierają na połączenia i w weekend. Nie było problemów z wnioskiem w ciągu sześciu miesięcy. Najważniejsze jest pozostawienie wniosku o zakończenie w poniedziałek lub w połowie tygodnia. Jeśli złożysz wniosek w piątek, można go przetworzyć tak samo jak w poniedziałek. Według warunków handlowych wszystko jest w porządku